Venecia Palace Forum - wypowiedzcie się co myślicie o ślubie

Venecia Palace Forum - wypowiedzcie się co myślicie o ślubie

Postprzez administrator »

Venecia Palace Forum - wypowiedzcie się co myślicie o ślubie plenerowym!
administrator
Administrator

Re: Venecia Palace Forum - wypowiedzcie się co myślicie o śl

Postprzez kocica »

Noooo moi kochani, co ja tu widzę, forum Venecia Palace. Dobrze, że w końcu ktoś to zrobił. Ludzie piszcie o swoich przeżyciach tutaj, bo ja miałam już bloga zakładać, a tu takie miłe zaskoczenie. Ślub był jak najbardziej ok, nie chciałam go kończyć, nawet poprawiny nie wystarczyły żeby się do syta wybawić, chciałam tam zostać jeszcze, aż płakałam kiedy wychodziłam z Venecia Palace i w oddali pozostawiałam za swoimi plecami miejsce mojego wesela. Będę tęskniła za Venecia Palace i całą ekipą towarzyszącą łącznie z organizatorami. Łezka się nadal kręci. Do zobaczenia, może jeszcze kiedyś.
kocica

Postprzez celofan »

oo widze, że ktoś założył już przede mną wątek na forum Venecia Palace na temat ślubów plenerowych, a chciałem to właśnie zrobić. Wesele było genialne, świetny pomysł w ogóle z tą kwestią. Chętnie jeszcze raz bym to przerzył i pewnie tak sie stanie (ale już nie jako Pan Młody, ale jako gość). Ale powiem szczerze, że nie mam ochoty wybierać się gdzie indziej. Tylko Venecia Palace. Powodzenia!!!
celofan

Postprzez Słitaśna »

Loffciam świeże powietrze i zawsze uważałam, że wesele na podwórku to ZaJeFaJnY PoMySłłł:P Szczególnie jak słoneczko się ushmiecha :D do nas wshystkich to jest cudownie i słitaśśnie :P Venecia Palace idealnie pasuje do zajesłitaśnego wesela plenerowego. Jestem po prostu SuRe for 100% że było by wprost IdEaLnE. Postanowiłam napisać więc o tym na tym super emo-przyjaznym forum venecia palace. :P :D :) ;) (o)(o) :)
Słitaśna

Postprzez KaSiA_ShYsHkA »

Rany! Rany kiedy znalazłam forum Venecia Palace nie spodziewałam się, że spotkam tu innych Emo! CzEśĆ Słitaśna masz zajesuperancką ksywkę. Kliknij mi proszę, czy też uważasz że w Venecia Palace można zrobić bajkową imprezę plenerową? Byłam tam u mojej siostry na imprezie (niestety ona nie jest Emo) weselnej, ale że ja nie lubię ogólnie imprez nie-emo to chodziłam wokół Venecia Palace i podziwiałam przepiękne widoki, ładną architekturę, i myślałam sobie Łaaaał, jaką fantastyczną imprezę plenerową można tu zrobić... Admin trafił z tym tematem. PoZdRaWiAm. Emo Rulez! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KaSiA_ShYsHkA

Powrót do venecia palace forum