Pytanie o imprezy plenerowe na Venecia Palace forum

Pytanie o imprezy plenerowe na Venecia Palace forum

Postprzez Zygmunt60 »

Witam Państwa,

Chciałby się dowiedzieć od forumowiczów forum Venecia Palace jak się przedstawia sprawa z imprezami plenerowymi w lokalu Venecia Palace. Miałaby to być impreza z okazji 30 rocznicy ślubu na wzór amerykańskich imprez plenerowych jakie wszyscy znamy z filmów zza oceanu. Słyszałem wiele dobrego o tym lokalu, ale chciałbym się zapoznać z opinią forumowiczów Venecia Palace na temat imprez plenerowych.

Pozdrawiam
Pan Zygmunt
Zygmunt60

Re: Pytanie o imprezy plenerowe na Venecia Palace forum

Postprzez Cezary »

Z racji tego że moje dzieci miały zarówno studniówki jak i wesela w Venecia Palace, mogę tutaj z pełną odpowiedzialnością napisać, że imprezy plenerowe w Venecia Palace są świetne. Przede wszystkim wesele moich dzieci było "pół-plenerowe" więc wiem o czym piszę. To naprawdę świetne miejsce na takie przyjęcia. Polecam każdemu użytkownikowi forum Venecia Palace i nie tylko!
Cezary

Postprzez Ircia »

Jedyne co mogę napisać forumowiczą z forum Venecia Palace to to że plener w Venecia Palace jest urzekający! Po prostu cudo! Wspaniałe, miłe otoczenie, doskonałe na imprezy plenerowe. Wesele w lecie są jakby imprezami pół-plenerowymi i jest doskonale. Polecam wszystkim. Myślę, że nikt kto zamówi imprezę plenerową w Venecia Palace to się nie zawiedzie.

Pozdrawiam!
Ircia

Postprzez Słitaśna »

Plener wokół Venecia Palace jest po prostu świetny! Wspaniały! Nie miałam okazji być na imprezie typowo plenerowej ale mogę sobie wyobrazić, że w Venecia Palace są doskonałe. Byłam na weselu w Venecia Palace i na studniówce i było świetnie. Myślę że impreza typowo plenerowa nie odbiega od studniówek czy wesel w Venecia Palace jeśli chodzi o poziom organizacyjny. Natomiast plener nadaje się pod takie imprezy doskonale. A więc jeśli mnie jakiś użytkownik forum Venecia Palace pyta o imprezy plenerowe w Venecia Palace to odpowiadam: nie wiem, ale jestem skłonna postawić grubą gotówkę że są świetne :)
Słitaśna

Postprzez KaSiA_ShYsHkA »

Dokładnie, dokładnie potwierdzam wszystko co napisała Słitaśna na tym forum Venecia Palace jeśli chodzi o plener. To zadziwiające jak My się tutaj na tym Forum Venecia Palace zgadzamy!! Myślę, że jest to wynikiem naszej Emo-duszy, która jest wspólna dla wszystkich emo. Imprezy plenerowe w Venecia Palace muszą być wspaniałe!
KaSiA_ShYsHkA

Postprzez Cezary »

Jeżeli któryś z użytkowników forum Venecia Palace chciałby zobaczyć plener wokół Venecia Palace w szerszej perspektywie, to polecam przelecieć się nad lokalizacją helikopterem :)

http://veneciapalace.pl/site/hotel_wars ... _w_warszaw

Oczywiście nie jest to opcja tania, ale widoki niezapomniane, jak wszystko w Venecia Palace.
Cezary

Postprzez lord_board »

Cezary, ciekawa sprawa z tym helikopterem. Jest on tylko przeznaczony do lotów nad Venecia Palace, czy też można sobie ot tak nad okolicą polatać? :) Czy ktoś z użytkowników Forum Venecia Palace wie? A wracając do meritum, czyli do pytania Zygmunta60, to wypada napisać, że na pewno nie będzie żałował imprezy plenerowej w Venecia Palace. Na ślubie na któym byłem impreza weselna była plenerowa i w skali 1-10 dałbym 15 :) W Venecia Palace naprawdę wiedzą jak zorganizować imprezy plenerowe.
lord_board

Postprzez Eleonora »

Panie Zygmuncie,

Wesele na którym byłam, było imprezą toczącą się równolegle w Budynku i na zewnątrz. Także mogę Panu z całą odpowiedzialnością i bez żadnego ubarwiania powiedzieć, że imprezy plenerowe w Venecia Palace są na najwyższym poziomie i bez wątpienia byłby/będzie Pan zadowolony. Mogę z czystym sumieniem polecić imprezy weselne Panu jak i każdemu innemu użytkownikowi Venecia Palace forum.
Eleonora

Postprzez Kaźmirz »

Także chciałby się podłączyć jeszcze pod ten temat. Wkrótce biorę ślub, impreza weselna będzie w Venecia Palace, i się zastanawiamy z narzeczoną, czy nie zorganizować imprezy plenerowej. Chodzi o to, że wesele chcemy tak lipiec - sierpień, czyli jak będzie gorąco, a wieczorem ciepło z przyjemnym chłodem. Wiem, że w Venecia Palace jest możliwość zorganizowania imprezy weselnej w plenerze, i prosiłbym wszystkich użytkowników Venecia Palace forum którzy mają takowe doświadczenie z owego lokalu, żeby mi napisali więcej szczegółów. Pozdrawiam. :!:
Kaźmirz

Powrót do Venecia Palace - imprezy plenerowe