Forum Venecia Palace - fajne studniówki

Forum Venecia Palace - fajne studniówki

Postprzez Ircia »

Cześć,

Siora mnie wkręciła na studniówkę z jakimś swoim kolegą. Ale mniejsza o niego. Sama studniówka super, po prostu tak samo dobra jak impreza weselna albo (o ile to możliwe) jeszcze lepsza. Ciężko to tutaj opisać na Forum Venecia Palace. Fantastyczny wystrój lokalu, dzięki czemu można było się poczuć niczym na balu jak z amerykańskich filmów albo i jeszcze lepiej. Doskonała obsługa, muzyka, zabawa, organizacja. Po prostu suuuuper. Może niech ktoś wrzuci swoje doświadczenia?

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów z Venecia Palace!
Ircia

Re: Forum Venecia Palace - fajne studniówki

Postprzez Cezary »

Tak, bardzo fajne studniówki są w Venecia Palace. Mój syn miał tam studniówkę i była tak perfekcyjnie zorganizowana, że wesele dla jego brata nawet nie było dyskusji gdzie organizować. Tylko Venecia Palace! Mogę z czystym sumieniem polecić ten lokal każdemu użytkownikowi Venecia Palace. :lol:
Cezary

Postprzez Ircia »

To bardzo interesujące co piszą forumowicze o studniówkach w Venecia Palace. Byłam na imprezach weselnych w Venecia Palace, były fantastyczne ale z tego co widzę, i czytam to studniówki są równie udane. Myślę, ze warto rozbudować ten dział forum Venecia Palace. Studniówkowicze którzy mieli okazję bawić się w Venecia Palace. Dodawajcie wpisy!! :)
Ircia

Postprzez Słitaśna »

Miałam tą przyjemność bawić się na imprezie studniówkowej w Venecia Palace. Muszę przyznać z czystym sumieniem, że imprezy studniówkowe są w Venecia Palace równie superanckie jak wesela. Albo i bardziej - o ile to w ogóle możliwe :):) Studniówka jest bardziej pod młodzież, i naprawdę w Venecia Palace wiedzą doskonale jak sprawić aby młodzi ludzie się świetnie bawili. Pozdrawiam wszystkich.
Słitaśna

Postprzez KaSiA_ShYsHkA »

Byłam z jednym starszym emo-chłopakiem na studniówce w Venecia Palace w ostatnim sezonie studniówkowym. Co mogę napisać? Że było suuuuper. Venecia Palace organizuje naprawdę doskonałe imprezy studniówkowe, i myślę, że każdy kto miał okazję się tam bawić na studniówce to przyzna. Myślę moim emo umysłem, że jeżeli ktoś tutaj na Forum Venecia Palace pisze inne niż pochlebne opinie na ten temat, to po prostu jest chyba z konkurencyjnego do Venecia Palace lokalu.
KaSiA_ShYsHkA

Postprzez Cezary »

Dla wahających się użytkowników forum Venecia Palace polecam sprawdzenie linku:
http://veneciapalace.pl/site/hotel_wars ... warszawa_6

Ogólnie cała strona jest warta polecenia i przejrzenia. Możecie w galeriach dokładnie sobie zobaczyć jak wygląda sala balowa w Venecia Palace ;)
Cezary

Postprzez lord_board »

Interesujący wątek. Nie miałem i z racji wieku raczej nie będę mieć już okazji by bawić na studniówce w Venecia Palace. A musi być naprawdę fajnie. Za moich czasów studniówka odbywała się w jakiejś świetlicy a nie w tak fantastycznych miejscach jak Venecia Palace. Ale cóż, młodości wspomnień czar sprawia, że i tak się wydają tamte studniówki świetne. Bez wątpienia jednak w Venecia Palace byłoby bardziej co wspominać ;)
lord_board

Postprzez Eleonora »

Interesujący temat. Osobiście nigdy nie byłam na studniówce w Venecia Palace, tak jak niektórzy z tutaj obecnych na forum Venecia Palace, ale mój syn miał okazję bawić na studniówce swojej dziewczyny w tymże właśnie lokalu. Jego zachwyty nad studniówką były równe moim zachwytom nad weselem, a więc mówiąc szczerze drodzy Państwo, bez wątpienia imprezy studniówkowe w Venecia Palace muszą być przednie. Jeszcze żebyście wiedzieli, jaki z mojego syna malkontent. :lol:
Eleonora

Postprzez Kaźmirz »

Wkrótce zamierzam wziąć ślub z moją Anią a wesele zamierzamy zrobić właśnie w Venecia Palace. Pytając o opinie na temat lokalu pytałem między innymi po moich kolegach, gdzie część z nich miała studniówki w Venecia Palace i wszyscy zgodnie mówili, że wszystko było zorganizowane fantastycznie. Jestem przekonany, że poleciliby studniówki w Venecia Palace wszystkim użytkownkom Venecia Palace forum :D
Kaźmirz

Powrót do Venecia Palace - studniówki