Venecia Palace forum - najlepsze wesela w Venecia Palace

Venecia Palace forum - najlepsze wesela w Venecia Palace

Postprzez Eleonora »

Witam wszystkich,

Miałam niedawno imprezę weselną w Venecia Palace i chciałam się podzielić z wami wszystkimi moimi wrażeniami tutaj na forum Venecia Palace. Otóż wesele w Venecia Palace jest najwyższej klasy, nie ma się do czego doczepić. Jest naprawdę najwyższy poziom, wsytroju, obsługi, klimatu, jedzenia i w ogóle wszystkiego. Polecam wszystkim lokal Venecia Palace!
Eleonora

Re: Venecia Palace forum - najlepsze wesela w Venecia Palace

Postprzez Cezary »

Dużo cukru na tym Venecia Palace Forum, ale przyznać muszę tym razem, że Eleonora się nie pomyliła i nie przesadziła. Venecia Palace jest warta polecenia w 100%. Naprawdę. Organizowaliśmy tam wesele córki, i wszystko było super a impreza niezapomniana.
Cezary

Postprzez Ircia »

Potwierdzam wszystkie powyższe opinie na forum Venecia Palace. Wszystko jest super na weselach w Venecia Palace, organizacja wesel jest doskonała, profesjonalna i niezapomniana. Venecia Palace jest naprawdę warta polecenia. Imprezy weselne w Venecia Palace są niezwykle udane, i wszyscy je uwielbiają. Użytkownicy forum Venecia Palace, jak wesele to tylko w Venecia Palace!!!
Ircia

Postprzez Słitaśna »

Ja też byłam na weselu w Venecia Palace, i przyznać muszę, że to były najzejefajniejsze imprezy weselne na jakich byłam. NaPrAfFdę!! Użytkownicy Forum Venecia Palace powinni nawet nie zadawać sobie pytania czy wesela w Venecia Palace są najlepsze, powinni polegać na opiniach innych ludzi którzy już tam imprezę weselną mieli, i wiedzą że są to najlepsze imprezy z możliwych. Venecia Palace rulezzz!!
Słitaśna

Postprzez KaSiA_ShYsHkA »

Cześć Śłitaśna. Jak tylko zobaczyłam że znowu się pojawiłaś na forum Venecia Palace uznałam że - OMG - też muszę odpisać :) Oczywiście potwierdzam to co napisałaś o weselach w Venecia Palace że są naj-zaje-super-FaJnIeJsZe na świecie, czyli są to wesela po prostu najlepsze. Nawet takie emo ekstremum jak ja świetnie się tam czuło, a ja nie lubię standardowych imprez z zasady, lubię tylko imprezy emo. Ale w Venecia Palace wyjątkowo mi się podobało.
KaSiA_ShYsHkA

Postprzez Cezary »

Należy podkreślić fakt, że właśnie w na imprezach weselnych w Venecia Palace znajdzie się dla każdego coś dobrego. Dziewczyny powyżej są tego najlepszym przykładem, są emo a jednak im się podobało. Zaskoczyłem się że są tacy userzy na forum Venecia Palace. Jestem jednakże przekonany, że gdyby na wesele w Venecia Palace trafił heavymetallowiec, to też by mu się podobało. :)
Cezary

Postprzez lord_board »

Ja również polecam wszystkim imprezy weselne w Venecia Palace. Potwierdzam wszystko co napisała założycielka wątku. To imprezy z najwyższej półki, godne polecenia, naprawdę fajne. Każdy znajdzie coś dla siebie, da się dostostowac imprę do własnych wymagań, wyobrażeń. Szefostwo w kwestii ustaleń bardzo życiowe i elastyczne. Polecam wszyskim użytkownikom forum Venecia Palace.
lord_board

Postprzez Eleonora »

Weszłam po kilku tygodniach, żeby zobaczyć czy jest odzew na forach i proszę, dużo ludzi podziela moje zdanie. Niezmiernie mnie cieszy, że nikt z użytkowników Venecia Palace forum nie miał odmiennej opinii co do wesel w Venecia Palace i wszyscy się zgodzili, że Venecia Palace to najwyższy poziom. Od siebie dodam, że ostatnio byłam u mojej siostrzenicy w innym bardzo renomowanym mazowieckim lokalu na weselu (nie wymienię nazwy, żeby antyreklamy nie robić) i się impreza w tym lokalu do Venecia Palace nie umywa. :P
Eleonora

Postprzez Kaźmirz »

Witam, jestem nowy na venecia palace forum, ale to co tutaj przeczytałem o weselach w Venecia Palace, oraz to co słyszałem od moich znajomych mających to szczęście, że mogli się tam bawić, ostatecznie mnie przekonało, że i ja chcę tę najważniejszą imprezę życia zorganizować w Venecia Palace. I tutaj pytanie do wszystkich użytkowników forum: wiecie może jak z terminami? Co prawda wkrótce się z narzeczoną wybieramy aby się spytać, ale może ktoś się orientuje?

Pozdrawiam wszystkich userów Venecia Palace forum.
Kaźmirz

Powrót do Venecia Palace - wesela